ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Γιαννακόπουλος και Αργυρόπουλοι θέλουν το πόλο του Παναθηναϊκού ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό»

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία Γιαννακόπουλου και Αργυρόπουλων αναφέρθηκαν στον άερα του Σπορ FM.

«Γιαννακόπουλος και Αργυρόπουλοι θέλουν το πόλο του Παναθηναϊκού ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Κορακής ανέφερε μέσω ΣΠΟΡ FM, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των Αργυρόπουλων με τον Γιαννακόπουλο για την ομάδα πόλο του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Κορακής:

«Είναι πολύ πετυχημένοι, έχουν μπει στο πόλο εδώ και πολύ καιρό. Ο Κωσνταντίνος Αργυρόπουλος ήταν και πολίστας στον Υδραϊκό. Στήριξαν πολύ στην πορεία του Υδραϊκού, είχαν σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του, αφού μια ομάδα ανθρώπων των πήρε από τις χαμηλότερες κατηγορίες και την οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη»

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι αδερφοί Αργυρόπουλοι είναι Παναθηναϊκοί, αγαπούν πολύ το πόλο και θέλουν να δουν το τμήμα να διακρίνεται. Θέλουν να το δουν ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλο κίνητρο να κοντράρουν την αυτοκρατορία του. Θα μπουν σαν υποστηρικτές στο τμήμα, σαν χορηγοί. Ο συνδεσμος για να γίνει αυτή η επαφή είναι ο Κώστας Κοκκινάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.