ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι «διόσκουροι» Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης (Pic)

Δίδυμο και στις προπονήσεις της ομάδας, αποτελούν οι Γιάννη Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι αχώριστοι στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Οι «διόσκουροι» Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης (Pic)

Ένα αχώριστο δίδυμο αποτελούν για την ομάδα του Παναθηναϊκού, οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι προϊόντα των «πράσινων» ακαδημιών και υπάρχει μια χημεία μεταξύ τους, καθώς αγωνίζονται μαζί από τα μικρά κλιμάκια, ως και την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα και στις προπονήσεις της ομάδας φροντίζουν να είναι στο ίδιο γκρουπ παικτών, ενώ και εκτός αγωνιστικών χώρων οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση της, εκθείασε τους παίκτες, χαρακτηρίζοντας τους ως «δίδυμο».

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.