ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάνατζερ Αϊτόρ: «Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό»

Τις συζητήσεις που πραγματοποιεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλους συλλόγους αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αϊτόρ, Άλμπερτ Μποτίνες.

Μάνατζερ Αϊτόρ: «Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού και του Τσάβι Ρόκα για μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, υπάρχει ήδη φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Άλμπερτ Μποτίνες, με δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Τουρκίας, έχρισε ως φαβορί για να αποκτήσει τον πελάτη του, την Μπεσίκτας με την οποία μάλιστα όπως τόνισε υπάρχει ήδη προχωρημένες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Fanatik» είπε τα εξής: «Είχαμε συνάντηση με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Αϊτόρ. Υπάρχει όμως ακόμη ένας ενδιαφερόμενος και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με τους δύο και θα μπορούσα να πω πως εκείνες με την Μπεσίκτας προχωρούν με πιο γρήγορο ρυθμό».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...