ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις φιλάθλων για το «διαζύγιο» με Δώνη

Αντιδρά ο κόσμος στα social media της ΠΑΕ, για το «διαζύγιο» Παναθηναϊκού και Γιώργου Δώνη.

Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις φιλάθλων για το «διαζύγιο» με Δώνη

Μεγάλης έκτασης αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας, προκάλεσε η επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Δώνη, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στην Έλληνα προπονητή ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά το πέρας των πλέι οφ.

Ο κόσμος της ομάδας αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα social media της ΠΑΕ, θα αντικρίσει πάρα πολλά σχόλια με το μεγαλύτερο μέρος των οποίων να κάνει λόγο για πίκρα, καθώς οι οπαδοί των «πρασίνων» είχαν πιστέψει στις δυνατότητες του Δώνη και ήλπιζαν πως, αυτό που λεγόταν εδώ και αρκετό καιρό στα ποδοσφαιρικά «στέκια» δεν θα είχε βάση.

Ωστόσο όμως, το επικείμενο ραντεβού των δύο αντρών δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς προέκυψε και το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Αλλά το γυαλί ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Γιώργο Δώνη είχε ραγίσει και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά και η διετής παρουσία του Έλληνα προπονητή στον «πράσινο» πάγκο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.