ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Καμία λογική και κανένα αύριο χωρίς αλλαγή ιδιοκτησίας!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να λύσει τη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, μέσω επιστολής, εξηγεί την κατάργηση κάθε ποδοσφαιρικής λογικής και αναφέρει την μοναδική λύση, για να πάει προς τα πάνω ο σύλλογος.

Καμία λογική και κανένα αύριο χωρίς αλλαγή ιδιοκτησίας!

Πάει και ο Δώνης. Ηρθε το καλοκαίρι του 2018 με την ομάδα να είναι στα …τάρταρα, με -6, με περιορισμό μεταγραφών, έβαλε πλάτη στον Αλαφούζο και το ευχαριστώ το εισέπραξε την Πέμπτη το βράδυ. Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και παρέλαβε από τον οδηγό του Αλαφούζου μία επιστολή. Στην αρχή ο Αλαφούζος αποθεώνει τον Δώνη, λέει, για την πολύ καλή δουλειά, που έκανε τα δύο χρόνια, το πόσο βοήθησε την ομάδα και δικαίωσε και τον ίδιο, που τον επέλεξε, αλλά στην μέση η επιστολή αρχίζει να… χλωμιάζει. Αναφέρει, ότι «έχουν γίνει λάθη και δεν βγάζω και τον εαυτό μου έξω, το ποιος έχει κάνει τα περισσότερα λάθη δεν το ξέρω, η ουσία είναι, ότι από αυτές τις παρεξηγήσεις χάθηκε η εμπιστοσύνη ανάμεσά μας».

Και καταλήγει με το ….ζητούμενο: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μετά το τέλος των play off». Μία επιστολή, που αρχίζει με αποθέωση Δώνη και καταλήγει με το «να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας». Απίστευτα πράγματα μα απόλυτα αληθινά με τον Αλαφούζο να έχει καταργήσει κάθε λογική, κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Ο Γιώργος Δώνης έβαλε πλάτη στα πολύ δύσκολα και ο Αλαφούζος του δείχνει την πόρτα εξόδου, για να τον …ευχαριστήσει. Πιο πριν προσπάθησε να του σπάσει τα νεύρα Φλεβάρη μήνα, όταν του έστειλε μήνυμα μέσω στελέχους της ΠΑΕ, ότι δεν θα έχει καμία εμπλοκή στις μεταγραφές το καλοκαίρι, ότι θα μείνει η αυτός η ο γιός του και ότι το μπάτζετ θα είναι ίδιο. Τα περίμενα όλα .

Όταν ήρθε ο Δώνης το καλοκαίρι του 2018 έλεγα «Ρε Γιώργο που πας να μπλέξεις;» και δυστυχώς δικαιώθηκα. Όταν έχεις ζήσει τον Αλαφούζο τόσα χρόνια γνωρίζεις τι θα κάνει. Πριν έρθει ο Δώνης φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο και στον Ουζουνίδη, που και αυτός έβαλε πλάτη στα δύσκολα. Και οι δύο είχαν κοινά σημεία. Αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, έχουν ματώσει την φανέλα και έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές με το τριφύλλι στο στήθος και ήρθαν στην ομάδα σαν προπονητές στις δυσκολότερες στιγμές.

Εβαλαν πλάτη για τον Παναθηναϊκό και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και οι δύο. Παρουσίασαν την καλύτερη ομάδα, που μπορούσαν και με βάση τις δυσκολίες και το ρόστερ. Και ότι έγινε με τον Μαρίνο, έγινε και με τον Γιώργο. Απλά λίγο τώρα εξελίχθηκε το πράγμα. Αυτό το τέλος έρχεται μέσω επιστολής στον Δώνη. Αν δεν ήθελε να γλιτώσει τη αποζημίωση ο Αλαφούζος μην νομίζει κανείς, ότι θα έστελνε επιστολή.

Θα τον είχε διώξει τον Δώνη πιο πριν. Είπαμε, ήταν ….πολύ καλός, για να μείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος γουστάρει να κρατάει για καιρό προπονητές, που του σκορπάνε τα λεφτά σε ..παλτά και ημίπαλτα, όπως ήταν ο Στραματσόνι.

Εχει βάλει (και αυτό δεν αμφισβητείται) 39 εκ. ευρώ από το 2018 και μετά και συνολικά πάνω από 60 εκ. ευρώ και εκεί που πας να πεις ένα μπράβο, διότι παρά τα λάθη του συνεχίζει και βάζει χρήματα στην ομάδα σε δύσκολες εποχές, παίρνει αποφάσεις σαν την χθεσινή και τα γκρεμίζει όλα. Ετσι είναι, όμως, ο Αλαφούζος . Την μία λιακάδα, την άλλη καταιγίδα. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει, τι σου ξημερώνει. Το σίγουρο είναι, ότι με αυτόν να παίρνει αποφάσεις, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη. Θα είναι ράβε-ξήλωνε.

Τώρα θα πάει να φέρει κανέναν …φέρελπι Ισπανό προπονητή, μαζί με τον Ρόκα θα ρίξουν το βάρος στην Ισπανική αγορά και εκεί, που περίμενες ότι υπήρχε ένα πλάνο εξέλιξης των δικών σου παιδιών, αντίο….Και σε κανένα χρόνο, την τύχη του Δώνη θα την έχει ο επόμενος και ο Ρόκα. Ετσι θα πάει το έργο. Ο Παναθηναϊκός, για να πάει μπροστά, να ξαναγίνει Παναθηναϊκός θέλει αλλαγή ιδιοκτησίας και έναν άνθρωπο, που να έχει όραμα για τον σύλλογο και να έχει ποδοσφαιρική λογική. Μέχρι να γίνει αυτό μην περιμένετε τίποτα.

ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον Γιώργο Δώνη, για τα δύο χρόνια στην ομάδα, που έκανε τα καλύτερα για το σύλλογο. Λάθη έκανε, όπως κάνουν όλοι, όσοι δουλεύουν, αλλά κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα, που άρεσε στον κόσμο. Ο κόσμος, που από χθες το βράδυ είναι στα …κάγκελα με την αποχώρηση του Δώνη. Μία αποχώρηση, που μπορεί να έρθει και νωρίτερα από τα play off, με απόφαση Αλαφούζου. Δεν θα μου κάνει εντύπωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...