ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα Δώνη σε παίκτες: «Να είστε έτοιμοι για τα πλέι οφ»

Ο Γιώργος Δώνης δεν είπε κουβέντα για όσα εκτυλίχθηκαν χθες και το μόνο που τόνισε στους παίκτες ήταν να είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ.

Μήνυμα Δώνη σε παίκτες: «Να είστε έτοιμοι για τα πλέι οφ»

Ο Γιώργος Δώνης δεν είπε κουβέντα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας σχετικά με τα όσα έγιναν χθες σχετικά με την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου.

Με τον τρόπο αυτό ο Γιώργος Δώνης άφησε τους ποδοσφαιριστές έξω από όλο αυτό ενώ τους καλέσε να είναι έτοιμοι για την έναρξη των πλέι οφ και το ματς με την ΑΕΚ.

Στα της προπόνησης, ατομικά προπονήθηκαν οι Πούγγουρας – Μπεκ ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε μεγάλο βάρος στην τακτική.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν την έναρξη της προπόνησης άπαντες στο «Γ. Καλαφάτης» υποβλήθηκαν στο εβδομαδιαίο τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...