ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Καμία λογική και καμία… ελπίδα!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον Γιάννη Αλαφούζο που συνεχίζει να βιάζει κάθε ποδοσφαιρικό κανόνα.

Καμία λογική και καμία… ελπίδα!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Ο κόσμος το είχε τούμπανο ότι ο Δώνης είναι τελειωμένος και τρεις μήνες παίζανε την κολοκυθιά. Γιατί; Μα γιατί ο άνθρωπος έτσι κάνει ΠΑΝΤΑ. Και γιατί από τη στιγμή που παίζει μόνος του… μπορεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν επέλεξε να δείξει στον κόουτς την πόρτα της εξόδου. Αν κάτι προκαλεί έκπληξη σε αυτό είναι μόνο ο τρόπος που το έκανε και πραγματικά ξεπέρασε τον… εαυτό του. Με ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!! Θα πει κανείς ότι σε άλλους δεν έκανε ούτε κι αυτό και κρυβόταν βάζοντας τρίτους να πούνε το «ποίημα». Λες και είναι τόσο δύσκολο να φωνάξεις τον άλλον, να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του πεις «σε ευχαριστώ πολύ, ως εδώ ήταν». Μάλλον είναι…

Από τη μέρα που ο Δώνης αρνήθηκε να κάνει την γλάστρα και έβγαλε στη σέντρα το σκηνικό που πήγαινε να στηθεί είχε τελειώσει. Αν υπήρχε μια ελπίδα να σωθεί το πράγμα ήταν άμεσα. Τότε που μπήκε στη μέση κόσμος και κοσμάκης για να τους βάλει σε ένα τραπέζι. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, ο γάμος είχε σχολάσει και έμειναν μόνο κάτι κωμικές πληροφορίες περί έλευσης του Ρόκα «για να αποφασίσει» το… αποφασισμένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταργείται η λογική στον Παναθηναϊκό και φοβάμαι ότι δεν θα είναι και η τελευταία. Οσο δεν εμφανίζεται κάποιος άνθρωπος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας έτσι θα πηγαίνει το πράγμα. Ο Αλαφούζος είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί. Ότι και από τα δύο να συμβαίνει ελάχιστη σημασία έχει καθώς το αποτέλεσμα είναι ίδιο και απαράλαχτο. Είναι πολλά χρόνια πλέον στην ομάδα για να συνεχίζει να κάνει τέτοιες αντιποδοσφαιρικές χοντράδες. Δεν είναι να έχει βάλει τόσες δεκάδες εκατομμύρια και να μην τον παίρνει ΚΑΝΕΙΣ στα σοβαρά.

Ο Δώνης απλά προστέθηκε στην αλυσίδα τόσων και τόσων που έφυγαν νύχτα. Ενας Δώνης ο οποίος στήριξε όσο λίγοι όχι μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ίδιο τον Αλαφούζο. Εφτασε μέχρι και να παραπονιέται δημόσια στον κόσμο που διαμαρτύρεται μέχρι που βίωσε και ο ίδιος στο πετσί του την… ποδοσφαιρική λογική του μεγαλομετόχου και προσγειώθηκε απότομα.

Η φυγή του Δώνη ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ από τη μέρα που έφυγε ο Νταμπίζας. Το πότε ακριβώς θα γινόταν αυτό μονάχα δεν γνωρίζαμε. Κι ο Ντάμπι δεν κώλωνε να έρθει και σε ρήξη με το αφεντικό για χάρη της ΟΜΑΔΑΣ, ο Ρόκα άφησε τον Αλαφούζο να τον καθαρίσει σαν αυγό. Τόσο απλά. Μέχρι να έρθει και η δική του σειρά. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι κι αυτός έχει πάρει «νούμερο» για να πάει ταμείο. Με εννιά αλλαγές τεχνικών διευθυντών μέχρι σήμερα πως να την βγάλει καθαρή;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE