ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικό μήνυμα Γκαγκαλούδη για Δώνη (pic)

Στον Γιώργο Δώνη και την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να λυθεί η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο άλλοτε παίκτης της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Συγκινητικό μήνυμα Γκαγκαλούδη για Δώνη (pic)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του, πήρε θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Με συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέρθηκε στον Έλληνα προπονητή και την πρόθεση της διοίκησης της ομάδα, να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το τέλος των πλέι οφ.

«Ήσουν είσαι και θα είσαι ένας από εμάς. Γλίτωσες… Γιατί αυτός δεν είναι ο δικός μας Παναθηναϊκός… Είναι κάτι άλλο σιχαμένο και ντροπιαστικό… Μπράβο σου ρε Γιώργο… Χίλια μπράβο… Φεύγεις κύριος με το κ κεφαλαίο…»!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.