ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για Αϊτόρ ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα είχε νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Αϊτόρ και οι «πράσινοι» εντείνουν την προσπάθειά τους για να προλάβουν την Μπεσίκτας και να αποκτήσουν τον παίκτη.

Φουλάρει για Αϊτόρ ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα είχε νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Αϊτόρ και οι πράσινοι εντείνουν την προσπάθειά τους για να προλάβουν την Μπεσίκτας και να αποκτήσουν τον παίκτη.

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι στην κορυφή της λίστας του τριφυλλιού και όπως έγινε γνωστό από τον ατζέντη του η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του και οι επαφές των δυο πλευρών δείχνουν να είναι πιο προχωρημένες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Αϊτόρ και εντείνει τις προσπάθειές του, προκειμένου οι «πράσινοι» να… προλάβουν την τουρκική ομάδα και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη, τις επόμενες μέρες αναμένονται οι εξελίξεις και οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή παραμένουν αρκετές, ειδικά τις τελευταίες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.