Ο αθλητής του Πινγκ Πονγκ, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, μίλησε στην «Πράσινη» για το πως έζησε όλο αυτό με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην αρχή όταν ξέσπασε η πανδημία στην Ελλάδα, κλείστηκα και εγώ σπίτι σαν όλους τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει την έκταση που θα έπαιρνε όλη αυτή η ιστορία και έτσι τις πρώτες περίπου 10 μέρες δεν έκανα απολύτως τίποτα, δηλαδή απλά το εκμεταλλεύτηκα σαν διακοπές. Όταν συνειδητοποίησα πως τελικά αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ παραπάνω, έκατσα κάτω, έβαλα ένα πρόγραμμα διαβάσματος και παράλληλα μου έστειλε και ο γυμναστής μου άλλο ένα πρόγραμμα γυμναστικής (βάρη-τρέξιμο), όποτε έτσι σιγά σιγά μπήκα σε ρυθμό»

«Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες ειδικά μέρες μου φαινόταν τρομερά βαρετό να κάθομαι μόνος μου να κάνω γυμναστική στο σπίτι, διότι προφανώς δεν έχω μάθει έτσι, αλλά σιγά σιγά το συνήθισα. Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα με βοήθησε να δω τελικά ποσό δυνατός είμαι και ποσά πράγματα διατίθεμαι να δώσω για να καταφέρω αυτό που θέλω.

Αυτή την στιγμή, όσο αναφορά την φυσική μου κατάσταση νιώθω πιο καλά από ποτέ, και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να ξαναμπώ σε ρυθμό προπονήσεων. Χαίρομαι παρά πολύ που μπορώ ξανά να βρίσκομαι μαζί με τους συναθλητές μου και να προπονούμαστε όλοι μαζί, και περιμένω με ανυπομονησία και τους υπόλοιπους. Ο στόχος μου για φέτος είναι να πάρω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να ανέβω όσο μπορώ πιο ψηλά στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου