ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για τον πάγκο και ο Ιραόλα

Ο Άντονι Ιραόλα φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς προπονητές για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για τον πάγκο και ο Ιραόλα

Ο Άντονι Πογιάτος είναι ένας από τους επικρατέστερους για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο στην «πράσινη» λίστα του Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει και ο Άντονι Ιραόλα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει η εφημερίδα «Livesport», ο Ισπανός τεχνικός που την περσινή σεζόν εργαζόταν στην Κύπρο και στην ΑΕΚ Λάρνακας, είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει στη λίστα του ο Τσάβι Ρόκα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιώργου Δώνη.

O 38χρονος προπονητής, που έκανε καριέρα στην Μπιλμπάο, εργάζεται στην Segunda Division με την Μιραντές, θεωρείται στην πατρίδα του αρκετά ταλαντούχος και από τους ανερχόμενους. Φέτος οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά του Copa del Ray, αποκλείοντας Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ η ομάδα του ήταν έβδομη στη βαθμολογία διεκδικώντας θέση στα playoffs ανόδου, πριν διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.