Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Τσάβι Ρόκα έχει επαφές μαζί του.

Μετά τον Ντάνι Πογιάτος από την U19, που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη… μετά – Δώνη εποχή, ο Παναθηναϊκός έχει έναν ακόμη προπονητή ψηλά στη λίστα του και ο Τσάβι Ρόκα είναι σε επαφές μαζί του. Ο λόγος για έναν… παλιό γνώριμο, τον Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, είναι η δεύτερη περίπτωση την οποία εξετάζουν οι πράσινοι και μάλιστα “ζεστά”.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα και αποτελούσε τον διακαή πόθο του Γιάννη Αλαφούζου. Τότε, όμως, τον Νοέμβριο του 2015, η περίπτωσή του δεν προχώρησε και ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 42χρονος ήταν προπονητής τα τελευταία 4 χρόνια στις ΗΠΑ και τους Chicago Fire, ενώ έχει προπονήσεις τις μικρές Εθνικές της Σερβίας, u18, u19 και u20.

Αυτός και ο Πογιάτος είναι οι δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και μένει να δούμε που θα καταλήξουν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου