ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σόλι: «Ο Βαγιαννίδης θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα»

Ο υπεύθυνος των μεταγραφών της Ίντερ, Αλεσάντρο Σόλι, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Σόλι: «Ο Βαγιαννίδης θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα»

Ο Αλεσάντρο Σόλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Ο Βαγιαννίδης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά έχει εξίσου  και επιθετικά και αμυντικά χαρακτηριστικά. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι να προωθείται από τα πλάγια ενώ έχει μεγάλη ικανότητα στην τρίπλα. Είναι εξαιρετικός στις σέντρες με το δεξί του πόδι και αποτελεί έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με μεγάλες δυνατότητες”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: “Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά κρίμα που κινδυνεύει να χάσει από το μηδέν έναν παίκτη στον οποίο πόνταρε πολλά και μάλιστα έχει μεγάλες ικανότητες. Στο μέλλον ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας”.

Ο Βαγιαννίδης σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να εγκληματιστεί στην Ίντερ,  καθώς είχε μείνει σε απραγία λόγω των δυσκολιών στην επίτευξη ανανέωσης συμβολαίου. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και η Serie B φαίνεται η καλύτερη επιλογή για τον παίκτη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...