ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Ζέκα: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε  στον Βλαχοδήμο αλλά και στο γεγονός ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Βλαχοδήμο: «Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός μου στον Παναθηναϊκό και είχαμε πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Με ρώτησε για την Μπενφίκα και τον προέτρεψα να πάει με… κλειστά μάτια. Γνωρίζω το μεγαλείο της, παρ’ ότι δεν είμαι φίλαθλός της. Του είπα ότι θα ενθουσιαστεί με τις συνθήκες που θα συναντήσει και με τους φιλάθλους»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Από την άλλη, θα ήθελα να παίξω και στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, αφού έχω αγωνιστεί μόλις για μία σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.