ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοσίευμα για Μπάρον και Παναθηναϊκό

Ιστοσελίδα τοποθετεί τον Mπίλυ Μπάρον του Ερυθρού Αστέρα στα υπ' όψιν του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευμα για Μπάρον και Παναθηναϊκό

Ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό, σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ιστοσελίδα της Σερβίας με σημερινό της ρεπορτάζ, αναφέρει πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μπίλυ Μπάρον που θα μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «basketservisi.com», αναφέρει πως ο Αμερικανός γκαρντ, θα ήταν μια ιδανική λύση για αντικαταστάτης του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς πραγματοποίησε μια καλή σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό, αν προχωρήσει η υπόθεση να βρει και έναν γνώριμο συμπαίκτη, τον Λορένζο Μπράουν.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 30χρονος γκαρντ με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, με 40,3 % στο τρίποντο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...