Ο Άλμπερτ Μποτίνες, μάνατζερ του Αϊτόρ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Τουρκίας και ανέλυσε τις προτάσεις που έχει ο πελάτης του.

Παράλληλα, ο ατζέντης του Ισπανού εξτρέμ που ενδιαφέρει το «τριφύλλι», μίλησε και για την προοπτική του Παναθηναϊκού και τόνισε πως τις επόμενες ημέρες, θα γνωστοποιηθεί σε ποια ομάδα θα παίζει την επόμενη σεζόν, ο Αϊτόρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αξιολογούμε τις προσφορές που έχουμε από Τουρκία. Δεχόμαστε προτάσεις από τον Γενάρη αλλά ο κορωνοϊός πήγε τα πράγματα πίσω χρονικά. Ήταν αδύνατο να προχωρήσουμε κάποια υπόθεση μέσα στην πανδημία. Η Μπεσίκτας, η Τράμπζονσπορ και η Ρίζεσπορ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αϊτόρ σε ό,τι αφορά την Τουρκία. Έχουμε τρεις επίσημες προτάσεις. Η Μπεσίκτας μας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Είναι λογικό να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για έναν παίκτη που είναι ελεύθερος. Έχουμε προσφορές ακόμα από την Ισπανία αλλά και από άλλες χώρες. Ο Αϊτόρ θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Η επόμενη ομάδα του Αϊτόρ θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Κάναμε μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, μίλησα και με τους ανθρώπους της Μπασακσεχίρ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα. Υπάρχουν μεγάλα κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Αϊτόρ γνωρίζει καλά το μέγεθος των ομάδων της Τουρκίας όπως και της καυτής ατμόσφαιρας που υπάρχει στη χώρα. Η Τουρκία μπορεί να αποτελέσει για εκείνον ένα σημαντικό σκαλοπάτι. Μοιάζει ζεστός στην προοπτική να αγωνιστεί στην Τουρκία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS