ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προέβλεψε τα πάντα: Ο Έλληνας συγγραφέας που έγραψε για την καραντίνα 2 χρόνια πριν

Οι λεπτομέρειες είναι τόσο ανατριχιαστικά όμοιες που μοιάζει απίστευτο...

Προέβλεψε τα πάντα: Ο Έλληνας συγγραφέας που έγραψε για την καραντίνα 2 χρόνια πριν

Λέμε πολλές φορές για τα περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, αλλά για σκεφτείτε πώς μπορεί να ένιωσε και να νιώθει σήμερα ο Νίκος Κομνηνός, που λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η πανδημία, είχε εκδώσει βιβλίο για…μια παγκόσμια πανδημία;

“Η Σπίθα” είναι ένα έργο που περιγράφει όσα ζήσαμε με αρκετή ακρίβεια, σε βαθμό να σκέφτεται κανείς ότι ο συγγραφέας έχει κάποιες μαντικές ικανότητες ή ότι έχει μια έκτη αίσθηση που τον ώθησε προς αυτό. Αν και δε μπορεί να απορριφθεί 100% αυτό το ενδεχόμενο, όπως παραδέχεται ο ίδιος στη συνέντευξη που μας έδωσε, το έργο δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας μαντικής ικανότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...