ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Εξαιρετικά υγιείς οι διαδηλώσεις» (Pic)

Το δικό του μήνυμα για τις διαδηλώσεις και όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, έστειλε ο Ρικ Πιτίνο στα social media.

Πιτίνο: «Εξαιρετικά υγιείς οι διαδηλώσεις» (Pic)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζουν σε κλίμα έντονων διαμαρτυριών αντιδρώντας στην δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Αθλητές σε όλο τον πλανήτη τάσσονται υπέρ των διαδηλώσεων κατά του κοινωνικού ρατσισμού, με τον Ρικ Πιτίνο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, έγραψε στο twitter: «Προς όλους τους παίκτες μου -οι διαδηλώσεις απέναντι στις αδικίες είναι απόλυτα υγιείς και έχουν ήδη αργήσει πολύ. Παρακαλώ, να προσέχετε τον κορωνοϊό -μείνετε ασφαλείς- σας αγαπώ».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.