ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το report που ενίσχυσε την υποψηφιότητα του Ντάνι Πογιάτος

Ποιο πρόσωπο μίλησε αθόρυβα με τα καλύτερα λόγια στον Τσάβι Ρόκα κι έδωσε πόντους στον Ισπανό προπονητή της (Under – 19) Ρεάλ Μαδρίτης για τον πάγκο του «τριφυλλιού»;

Παναθηναϊκός: Το report που ενίσχυσε την υποψηφιότητα του Ντάνι Πογιάτος

Η υποψηφιότητα του Ντάνι Πογιάτος παίζει δυνατά για την μετά – Δώνη εποχή στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός τεχνικός που την τελευταία διετία εργάζεται στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην U19 του ισπανικού συλλόγου (Juvenil A) ασφαλώς και δεν έπεσε ως «κομήτης» στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...