ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην εξέδρα μείναμε μόνοι μας, Νίκο Πολυδωρόπουλε…

Ο Νίκος Πολυδωρόπουλος, ο «γιατρός» των ερτζιανών, «έφυγε» σαν σήμερα (1/6), πριν από 7 χρόνια. Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου αφιερώνει λίγες γραμμές στη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου και, συνάμα, σπουδαίου Παναθηναϊκού φιλάθλου.

Στην εξέδρα μείναμε μόνοι μας, Νίκο Πολυδωρόπουλε...

Μεσάνυχτα… Στο παλιό ραδιοφωνάκι Sony ο διακόπτης αναπαύεται στο «» και το κόκκινο φωτάκι της συσκευής ανάβει. Το χέρι του ακροατή γυρίζει το ροδάκι των συχνοτήτων πολύ αργά και προσεκτικά, όπως ο ληστής τη ροδέλα του χρηματοκιβωτίου για να αποσπάσει την πολυπόθητη λεία. Η εύρεση σήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρεμβολές, βόμβοι, ο Jeronimo Groovy στους 88,9, ξανά παρεμβολές, ξανά ενοχλητικοί βόμβοι. Η προσπάθεια συνεχίζεται… Εκκλησία της Ελλάδας στους 89,5, νέες παρεμβολές, κούνημα της κεραίας, ένα χαστούκι στο δέκτη και… τσουπ! Η γνώριμη φωνή μας ενημερώνει ότι συντονιστήκαμε στον… «Sprint FM 89,2. Ο αθλητικός σταθμός της Αθήνας!».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...