ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ενα βήμα μπροστά ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος παραμένει το πρώτο φαβορί για τον... εκλεκτό στον πάγκο του Παναθηναϊκού - Εναλλακτική ο Παούνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ενα βήμα μπροστά ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος παραμένει το πρώτο φαβορί για τον… εκλεκτό στον πάγκο του Παναθηναϊκού – Εναλλακτική ο Παούνοβιτς.

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Οι  “πράσινοι” προχωρούν για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει και να αποχωρήσει μετά τα πλέι οφ.

Αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος κάνει τις διαπραγματεύσεις με σκοπό να τον κλείσει και να τον φέρει στην Ελλάδα. Μένει να δούμε αν η βασίλισσα αποτελέσει εμπόδιο και αν θα επιθυμήσει να τον κρατήσει στις τάξεις της, αφού έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παούνοβιτς παραμένει ψηλά στη λίστα ως μια εναλλακτική επιλογή. Ο Σέρβος τεχνικός είναι μια δεύτερη επιλογή αν τελικά ο Πογιάτος δε φύγει από τη Ρεάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...