ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague για Αλβέρτη: «Ο άνθρωπος των 25 τίτλων» (Pic)

Η Euroleague έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Euroleague για Αλβέρτη: «Ο άνθρωπος των 25 τίτλων» (Pic)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αποτελεί μία από τις σημαίες του Παναθηναϊκού. Ο «Φράγκι» πλέον υπηρετεί το τριφύλλι από άλλο πόστο, αλλά η μπασκετική του καριέρα δεν μπορείνα ξεχαστεί.

Η στήλη «101 Greats» της Euroleague ετοίμασε αφιέρωμα στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού. Στο αφιέρωμα γίνεται λεπτομερής εξιστόρησει της 19ετής καριέρας του, η οποία περιελάμβανε 25 τίτλους. Συγκεκριμένα,  5 ευρωλίγκες, 11 πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα Ελλάδας, μαζί με το Intercontinental Cup του 1996.

Όχι και λίγα για έναν αθλητή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα έχει πάντα μία θέση στα βιβλία της ιστορίας του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ», καταλήγει το αφιέρωμα της Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...