ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα από την Elpa για τον ρατσισμό (Pic)

Η Ένωση παικτών της Euroleague έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Μήνυμα από την Elpa για τον ρατσισμό (Pic)

Η Elpa εξέδωσε το δικό της αντιρατσιστικό μήνυμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση των παικτών:

«Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ για δεκαετίες έχει αγαπήσει τους Αφροαμερικανούς παίκτες που έχουν αποτελέσει τους ακρογωνιαίους λίθους σε πολλά επιτυχημένα κλαμπ και εθνικές ομάδες.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι ακόμη και σήμερα αληθές, καθώς πάνω από το 1/4 των μαύρων παικτών συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Το μπάσκετ στην Ευρώπη εμπλουτίστηκε λόγω της τεράστιας επιρροής από παίκτες με διαφορετικές κουλτούρες, εθνότητες και θρησκείες.

Οι τελευταίες εξελίξεις στις ΗΠΑ μας θυμίζουν ότι ζούμε ακόμα σε έναν κόσμο όπου ο ρατσισμός και η φυλετική αδικία είναι μέρος της ζωής μας. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε διάκριση και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα και να εκπροσωπούμε τις φωνές όλων των παικτών ανεξάρτητα από το ιστορικό τους. Μαζί με τους παίκτες θα βοηθήσουμε για την αλλαγή που απεγνωσμένα χρειάζεται να συμβεί στην κοινωνία μας.

Καλούμε όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπ, τις λίγκες και κάθε μπασκετική οντότητα να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ενάντια στο ρατσισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.