ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται ο Καλάθης, καμία πρόταση από Παναθηναϊκό

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και τα πάντα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν.

Έρχεται ο Καλάθης, καμία πρόταση από Παναθηναϊκό

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και τα πάντα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν.

Ο Έλληνας γκαρντ βρισκόταν στις ΗΠΑ όλες αυτές τις μέρες και από σήμερα θα είναι ξανά στη χώρα μας. Οπως σας έχει αναφέρει το panathinaikos24.gr εδώ και καιρό με συνεχές ρεπορτάζ για την υπόθεση, ο Νικ θα αποχωρήσει από την ομάδα. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι διαφορετικό είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.

Κι αυτό διότι όπως έχουμε γράψει ξανά, το τριφύλλι δεν έχει κάνει πρόταση παραμονής στον Καλάθη παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό που μεταφέρθηκε στον παίκτη είναι ότι από τη στιγμή που η ομάδα θα ρίξει το μπάτζετ της, δε θα μπορέσει να αντέξει και το βαρύ συμβόλαιό του. Ο Καλάθης θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οτιδήποτε άλλο θα είναι τεράστια έκπληξη. Το πιθανότερο είναι να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με την οποία υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για τρία χρόνια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...