Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.

Ένα νεύμα στην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ προκειμένου να χαμογελάσει φαίνεται πως έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’, μια μέρα μετά την επίσκεψη στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη που εξόργισε κάποιους θρησκευτικούς ηγέτες.

Έτσι, λοιπόν χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε την σύζυγό του και επισκέφθηκαν Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’ δίπλα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Το ιερό είναι ένας τόπος προσευχής για τους Καθολικούς αλλά καλωσορίζει ανθρώπους όλων των θρησκειών. Οι Τραμπ πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ έξω από το ιερό και στάθηκαν σιωπηλοί για λίγα λεπτά με τα χέρια ενωμένα μπροστά τους. Δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Το νεύμα του Τραμπ στην Μελάνια

Σε πλάνα όμως από την χθεσινή επίσκεψη, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε κάποια στιγμή και κάτι είπε στην Μελάνια, προτού χαμογελάσει για τους φωτογράφους, που κατέγραφαν την επίσκεψή τους. Έπειτα φάνηκε να παρατηρεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν χαμογελούσε και της έκανε παρατήρηση προτού η Πρώτη Κυρία αναγκαστεί να κάνει ένα βεβιασμένο χαμόγελο και να αποχωρήσει με τον σύζυγό της.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/ntonalnt-tramp-neyma-melania-na-hamogelasei

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS