ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΑΕΚ – Οι απουσίες ενόψει ντέρμπι

Μπορεί οι εξελίξεις με το θέμα προπονητή - και όχι μόνο - να κυριαρχούν στην πράσινη επικαιρότητα, ωστόσο υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Μπορεί οι εξελίξεις με το θέμα προπονητή – και όχι μόνο – να κυριαρχούν στην πράσινη επικαιρότητα, ωστόσο υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία. Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι Πούγγουρας και Περέα. Ο πρώτος πηγαίνει συντηρητικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί θλάση που τον αφήνει ένα μήνα εκτός, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των πλέι οφ.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Νάγκι, Κουρμπέλη, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν χθες, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, οι συγκεκριμένοι θα μπουν σήμερα σε ομαδικό πρόγραμμα.

Exit mobile version