Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε στους συμπαίκτες του νέα πρόταση ύψους 20% στην τελευταία δόση συμβολαίου και οι πράσινοι το συζητούν.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η λύση στο θέμα της μείωσης των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι η πρόταση της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή ήταν για «ψαλίδι» 40% στην τελευταία δόση (10% στο ετήσιο), κάτι που οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν.  Από αυτή την πρόταση… εξαίρεση είχαν πάρει οι παίκτες που έχουν αμοιβή μέχρι 60.000 ευρώ.

Σήμερα, υπήρξε νέα εξέλιξη επί του θέματος. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στους συμπαίκτες του και πρότεινε να αποφασίσουν να δεχθούν μείωση 20% στην τελευταία δόση, δηλαδή 5% στο ετήσιο συμβόλαιο. Προφανώς και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήρθε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να τελειώνει το ζήτημα πριν από τα πλέι οφ, όπως άλλωστε σας είχαμε αναφέρει ότι ήταν και παραμένει ο στόχος της ομάδας.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές σκέφτονται τη συγκεκριμένη πρόταση και θα δώσουν την απάντησή τους. Ωστόσο, αρνητικοί φαίνεται ότι παραμένουν οι ξένοι (κάποιοι απ’ αυτούς θα αποχωρήσουν) κι αυτό αναμφίβολα είναι ένα πρόβλημα για την ΠΑΕ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου