ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση για μειώσεις στο Κορωπί

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε στους συμπαίκτες του νέα πρόταση ύψους 20% στην τελευταία δόση συμβολαίου και οι πράσινοι το συζητούν.

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση για μειώσεις στο Κορωπί

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε στους συμπαίκτες του νέα πρόταση ύψους 20% στην τελευταία δόση συμβολαίου και οι πράσινοι το συζητούν.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η λύση στο θέμα της μείωσης των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι η πρόταση της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή ήταν για «ψαλίδι» 40% στην τελευταία δόση (10% στο ετήσιο), κάτι που οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν.  Από αυτή την πρόταση… εξαίρεση είχαν πάρει οι παίκτες που έχουν αμοιβή μέχρι 60.000 ευρώ.

Σήμερα, υπήρξε νέα εξέλιξη επί του θέματος. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στους συμπαίκτες του και πρότεινε να αποφασίσουν να δεχθούν μείωση 20% στην τελευταία δόση, δηλαδή 5% στο ετήσιο συμβόλαιο. Προφανώς και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήρθε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να τελειώνει το ζήτημα πριν από τα πλέι οφ, όπως άλλωστε σας είχαμε αναφέρει ότι ήταν και παραμένει ο στόχος της ομάδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρκετοί ποδοσφαιριστές σκέφτονται τη συγκεκριμένη πρόταση και θα δώσουν την απάντησή τους. Ωστόσο, αρνητικοί φαίνεται ότι παραμένουν οι ξένοι (κάποιοι απ’ αυτούς θα αποχωρήσουν) κι αυτό αναμφίβολα είναι ένα πρόβλημα για την ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...