ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΕΜΑ: Οι φευγάτοι και οι ανοιχτές υποθέσεις

Το panathinaikos24.gr βάζει στο τραπέζι όλες τις υποθέσεις των παικτών που είναι προς αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει και τι όχι.

ΘΕΜΑ: Οι φευγάτοι και οι ανοιχτές υποθέσεις

Το panathinaikos24.gr βάζει στο τραπέζι όλες τις υποθέσεις των παικτών που είναι προς αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει και τι όχι.

Οι «πράσινοι» θα πορευτούν ως γνωστόν χωρίς τον Γιώργο Δώνη την επόμενη χρονιά, με τον Ντάνι Πογιάτος να αναλαμβάνει τα ηνία και την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Ο Καταλανός θα αναλάβει μόλις τελειώσουν τα πλέι οφ, όταν, δηλαδή, αποχωρήσει και ο Έλληνας προπονητής.

Εκτός από το θέμα προπονητή, όμως, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Αναφερόμαστε, κυρίως, στα συμβόλαια τα οποία λήγουν, αλλά και στους δανεισμούς. Θυμίζουμε ότι αποχωρούν οι Αποστολάκης και Βαγιαννίδης για ΑΠΟΕΛ και Ίντερ, αντιστοίχως.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας τα βάλουμε κάτω ένα – ένα…

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός μπακ εξελίχθηκε σε βασικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Φέτος είχε συνολικά 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Όλα δείχνουν, όμως, ότι δε θα παραμείνει στο τριφύλλι. Οι απαιτήσεις του ανέρχονται στις 400.000 ευρώ, ποσό που δε δίνει η ομάδα για δεξιό οπισθοφύλακα. Ο Γιόχανσον θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ήδη ακούγονται διάφορα για το μέλλον του. Μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του είναι η Νότιγχαμ.

Εμάνουελ Ινσούα: Ο Αργεντινός στις συζητήσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό ζητούσε 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Τώρα, καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρει. Ο Ινσούα είναι μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, ωστόσο πολύ δύσκολα θα υπάρξει και εδώ ανατροπή δεδομένων. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της αποχώρησης.  Την περίπτωση του καλοβλέπει ο Ολυμπιακός, ενώ στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε τον ΠΑΟΚ. Το τριφύλλι θα κοιτάξει στην αγορά για άλλο αριστερό μπακ, ενώ θα ποντάρει και αρκετά στον νεαρό Ζαγαρίτη.

Χρήστος Δώνης: Το δεδομένο είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, προ κορωνοϊού υπήρχε πρόταση, αλλά στη συνέχεια όλα πάγωσαν. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Ακόμη τίποτε δε θεωρείται δεδομένο για το μέλλον του Έλληνα άσου. Πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ της μη ανανέωσης, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Γκίας Ζαχίντ: Ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν είχε καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρώτο μουδιασμένο ξεκίνημα, ξεδίπλωσε τις αρετές του στο γήπεδο και έδειξε ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα. Ένα δεκάρι… παλαιάς κοπής με εξαιρετική τεχνική και αντίληψη. Εδώ, το θέμα είναι οικονομικό. Η ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ είναι απαγορευτική. Συνεπώς, ο Ζαχίντ θα αποχαιρετήσει.

Ανουάρ: Η ρήτρα στη συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ είναι αρκετά πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει μια προσπάθεια για επέκταση δανεισμού. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσεις των Ισπανών για τον Ανουάρ.

Ντομινίκ Νάγκι: Το ποσό για να κάνει δικό του τον παίκτη ο Παναθηναϊκός από τη Λέγκια είναι κοντά στις 900.000 ευρώ. Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν διαπραγματεύσεις. Οι «πράσινοι» εξετάζουν όλα τα δεδομένα. Ξέρουν ότι διαθέτουν έναν καλό παίκτη και αν τελικά τα βρουν με τους Πολωνούς, δε θα ήταν άσχημο γι αυτούς να τον κρατήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.