ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φουλ για Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για τον Αϊτόρ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για το τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Φουλ για Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για τον Αϊτόρ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για το τριφύλλι!

Ολο και περισσότερες γίνονται οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να κάνει δικό του τον Αϊτόρ. Οπως σας έχουμε αναφέρει ξανά στο panathinaikos24.gr, το τριφύλλι φουλάρει για τον Ολλανδό εξτρέμ μετά το νέο κύκλο επαφών και φαίνεται ότι το θέμα βρίκσεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του προσφορά από την Μπεσίκτας βλέπει με καλό μάτι την προοπτική μετακίνησής του στο τριφύλλι. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το θέμα του 24χρονου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω για να κάνει δικό του τον παίκτη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...