ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλει Μόργκαν ο Παναθηναϊκός»

Νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζόρνταν Μόργκαν.

«Θέλει Μόργκαν ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Τζόρνταν Μόργκαν φαίνεται αν εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελέυθερος και σύμφωνα με το «Eurohoops», το τριφύλλι βλέπει ζεστά την περίπτωση του.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι γνωστός στα λιμέρια μας, μιας και το 2016 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κύμης. Ο 28χρονος πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν  με 15,5 πόντους 7 ριμπάουντ στο FIBA Europe Cup  και 12,4 πόντους, 7,5 ριμπάουντ στην τουρκική λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.