ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί στο Κορωπί για στήριξη σε Δώνη και παίκτες!

Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο Κορωπί και εξέφρασε τη στήριξή του στον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές.

Οπαδοί στο Κορωπί για στήριξη σε Δώνη και παίκτες!

Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο Κορωπί και εξέφρασε τη στήριξή του στον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές.

Περίπου 30 φίλοι του τριφυλλιού επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και έστειλαν το μήνυμά τους. Οι οπαδοί τάχθηκαν κατά της απόφασης απόλυσης του Γιώργου Δώνη, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να… ματώσουν τη φανέλα στα ματς που απομένουν στα πλέι οφ.

“Κόουτς, σε ευχαριστούμε για τη στάση σου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί και έκανες το καλύτερο που μπορούσες στις συνθήκες που βρήκες. Εμείς ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα”, ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών στον Δώνη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί, θα πρέπει να τιμήσετε τη φανέλα. Να παίξετε στα πλέι οφ και να ματώσετε, αυτό πρέπει να κάνετε”, τόνισαν οι οπαδοί στους ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.