ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία για μείωση 5% στα συμβόλαια

Μετά και τη νέα σημερινή συζήτηση οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν για 5% μείωση στο ετήσιο συμβόλαιό τους με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Συμφωνία για μείωση 5% στα συμβόλαια

Μετά και τη νέα σημερινή συζήτηση οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν για 5% μείωση στο ετήσιο συμβόλαιό τους με τον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει το θέμα με το «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν, μετά και τη χθεσινή συζήτηση που είχαν, για 5% μείωση στο ετήσιο συμβόλαιο, δηλαδή 20% στην τελευταία δόση του Μαϊου.

Οι αρχηγοί της ομάδας ενημερώθηκαν από τους συμπαίκτες τους ότι δέχονται τη μείωση, από τη στιγμή μάλιστα, που σε άλλες ομάδες ήταν αρκετά πιο πάνω (άνω του 10%).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το σκέφτηκαν ξανά, διαπίστωσαν ότι η μείωση δεν ήταν μεγάλη και ειδικά σε σχέση με άλλες ομάδες και τελικά συμφώνησαν.

Η συγκεκριμένη μείωση αφορά τα συμβόλαια των 60.000 ευρώ και άνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.