ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Το μέλλον δε θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό εκτός Euroleague»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Euroleague.

Μπερτομέου: «Το μέλλον δε θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό εκτός Euroleague»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Euroleague.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Sport5 στο Ισραήλ: «Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι καλό εκτός Euroleague. Φυσικά και περιμένω να παραμείνει στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δεν υπάρχει εξαίρεση. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας, γιατί όταν φεύγεις από την Euroleague, χάνεις την ευκαιρία να προσφέρεις στο κοινό σου το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το δυναμικό μπάσιμο της FIBA και του BCL: «Αν η FIBA προσφέρει λεφτά σε συγκεκριμένες ομάδες, τότε το καταλαβαίνω ότι η πρότασή της είναι πιο ελκυστική για εκείνες. Ωστόσο, δεν βλέπω οι ομάδες που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να βελτιώνονται σημαντικά. Αντιθέτως, το είδαμε και με ομάδες όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ να μικραίνουν. Εμείς δεν προσφέρουμε ποτέ λεφτά στις ομάδες, αλλά η FIBA έχει άλλη πολιτική».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...