ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι ατάκες του Σένκεφελντ για την παραμονή του

Να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως δήλωσε στη Nova.

Οι ατάκες του Σένκεφελντ για την παραμονή του

Να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως δήλωσε στη Nova.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη Nova:

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί: “Νομίζω πως όλοι είμαστε έτοιμοι. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Νομίζω ότι και στους δύο τομείς είμαστε εντάξει”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως βίωσε όλα αυτό το διάστημα απραξίας: “Επαγγελματικά πρέπει να είμαστε πάντοτε σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να έχουμε λιγότερες επαφές με την μπάλα, όμως το βασικό είναι να παραμένεις σωματικά έτοιμος”.

Για το αν είναι έτοιμος να αποδεχτεί τον ρόλο του ηγέτη: “Είναι θέμα προσωπικότητας. Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία, έχω δει κάποια πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και αισθάνομαι έτσι. Αυτός είμαι”.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει για πολύ καιρό: “Θα ήθελα να μείνω αναμφισβήτητα όμως πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε. Να περάσει πρώτα και η περίοδος του κορωνοϊού και θα τα πούμε”.

Τι σκέφτεται για όσα έχουν γίνει με τον Γιώργο Δώνη τον τελευταίο καιρό: “Ο προπονητής (Δώνης) ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα. Ήταν αυτός που με εμπιστεύτηκε. Από εκεί και πέρα σαν επαγγελματίες θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο για το καλό της ομάδας και των φιλάθλων μας”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τι περιμένει: “Από τον αντίπαλο δεν έχω να περιμένω κάτι. Εγώ επικεντρώνομαι στην δική μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια. Είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι που θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε”.

Για το ποιες είναι οι δικές του φιλοδοξίες στα πλέι οφ: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να είμαστε νικητές σε κάθε αγώνα. Πηγαίνοντας παιχνίδι με το παιχνίδι και πάντα πάμε για το καλύτερο και αυτό είναι η νίκη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.