ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βλέπει» Εσπινόζα – Προτάθηκε ο Φιντάλγκο

Δύο νέα ονομάτα προστέθηκαν στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

«Βλέπει» Εσπινόζα - Προτάθηκε ο Φιντάλγκο

Στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του «τριφυλλιού» προστέθηκαν τα ονόματα των Χαβιέ Εσπινόζα και Αλβάρο Φιντάλγκο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο πρώτος εξετάζεται και ο δεύτερος προτάθηκε. Ο Εσπινόζα λοιπόν αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Τβέντε, με την οποία το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι μένει ελέυθερος.

Από την άλλη ο Αλβάρο Φιντάλγκο έχει προταθεί στους πράσινους και  από τα 16 του βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα παίζει στη β’ ομάδα του ισπανικού συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος στην ομάδα του Ραούλ είχε 25 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ντάνι Πογιάτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.