Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός επεξεργάζεται την επιλογή της δημιουργίας δικού του καναλιού PAO TV.

Τα πράγματα είναι ρευστά σε σχέση με το τηλεοπτικό τοπίο της νέας σεζόν. Η θέση της ΠΑΕ, που έχει εκφραστεί στις τηλεδιασκέψεις του Δ.Σ. της Super League, είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Οι πράσινοι λοιπόν για τον λόγο αυτό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν το PAO TV και μάλιστα έχουν αρχίσει συζητήσεις, κάνοντας τη δική τους μελέτη.

Η επιλογή αυτή φυσικά θα προχωρήσει μονάχα αν δεν υπάρξει λύση σχετικά με την δημιουργία κεντρικής διαχείρισης. Ομως, κάποιες κουβέντες σε σοβαρό, μάλιστα, επίπεδο για το PAO TV, το οποίο θα δημιουργηθεί (αν προχωρήσει) σε σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα, έχουν γίνει και μένει να δούμε την πορεία των εξελίξεων σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως το τηλεοπτικό.

Επειδή η χρονιά θα φτάσει στο τέλος της σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εξέλιξη στα τηλεοπτικά, οι άνθρωποι του τριφυλλιού οφείλουν να δουν σχετικά σύντομα την επόμενη μέρα. Γι αυτό και εδώ και μέρες έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το δικό τους ιντερνετικό κανάλι. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι και ποιος θα είναι ο δρόμος.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου