ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μπεκ… έχασε τη φανέλα του Κριστιάνο!

Ο Ούφε Μπεκ δεν συνηθίζει να ανταλλάζει φανέλες και την μία φορά που το έκανε «έχασε» αυτήν του Κριστιάνο.

Όταν ο Μπεκ... έχασε τη φανέλα του Κριστιάνο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεκ σε δανέζικη ιστοσελίδα:

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ φανέλα άλλου παίκτη. Δεν ξέρω αν είναι από υπερηφάνεια, αλλά έχω μόνο φανέλες παικτών που πρώτα ζήτησαν την δική μου. Θυμάμαι μόνο μία φορά σε έναν αγώνα μεταξύ Δανίας και Πορτογαλίας που σχεδίαζα να αλλάξω φανέλες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όμως ο Κερ ήρθε πολύ γρήγορα από την άμυνα και με πρόλαβε. Τελικά κατέληξε να το ακούσει την άλλη μέρα από τα media γιατί είχαμε χάσει τον συγκεκριμένο αγώνα στο τελευταίο δευτερόλεπτο και η τηλεόραση είχε πιάσει τη σκηνή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.