ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30 - NS1 - PANATHINAIKOS24.GR)

Για τη φανέλα και το όνομά του

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικό στόχο στα πλέι όφ, όμως καλείται να παίξει για το όνομά του και τη φανέλα του, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Για τη φανέλα και το όνομά του

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικό στόχο στα πλέι όφ, όμως καλείται να παίξει για το όνομά του και τη φανέλα του, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Οι “πράσινοι” δε βγαίνουν Ευρώπη, λόγω της τιμωρίας τους, κάτι που σημαίνει ότι κίνητρο στα πλέι οφ δεν υπάρχει. Αν προσθέσει κανείς και τις τελευταίες εξελίξεις, κατανοεί εύκολα ότι μόνο εύκολο δεν είναι για την ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ωστόσο, το όνομα και η ιστορία αυτού του συλλόγου είναι τέτοια, που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να… χαλαρώσει. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο αποψινό ντέρμπι, όπως και στα υπόλοιπα, με στόχο το καλύτερο και με σκοπό να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Πούγγουρα, Περέα και Μπεκ. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας, ενώ Σένκεφελντ και Κολοβέτσιος θα είναι τα στόπερ. Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στον άξονα, με τον Ζαχίντ σε ελεύθερο ρόλο και τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα να πλαισιώνουν τον Μακέντα, που θα είναι ο σέντερ φορ. Ολα αυτά σε σύστημα 4-2-3-1. Σε περίπτωση που επιλεγεί το 4-3-3, ο Ανουάρ θα μπει στο βασικό σχήμα, πιθανώς αντί του Μπουζούκη, εκτός κι αν προφυλαχθεί ο Κουρμπέλης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...