ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τα ντέρμπι βγάζουν επιλογές!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα Κυριακή (07/06) με τη Super League να ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον. Τα ελληνικά playoffs και playout ξεκίνησαν χθες και σήμερα συνεχίζονται με σπουδαία ντέρμπι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, ενώ ακάθεκτη συνεχίζεται η δράση στη Γερμανία και το Betaraades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα δυνατά προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου για εσάς. Παράλληλα επιστρέφει η δράση και στα παρκέ της Γερμανίας, απ’ όπου προκύπτει επίσης στοιχηματική επιλογή. Ας περάσουμε λοιπόν στις Κυριακάτικες προτάσεις μας. 

Μοιρασιά στην Τούμπα

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τη Super League και συγκεκριμένα από το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Στις 19:30, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια Τούμπα τον Ολυμπιακό, στην 4η μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχασε ουσιαστικά το “τρένο” του πρωταθλήματος στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν, αφού η ήττα με 0-1 τον άφησε στο -5 από τους ερυθρόλευκους. Ακολούθησε η γκέλα στην Ξάνθη και η τιμωρία (-7) για την πολύκροτη υπόθεση της συνιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα πλέον να κοιτά περισσότερο τα νώτα του, αφού η ΑΕΚ είναι στο -1. Τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλητή το 3-2 με ανατροπή επί του Ολυμπιακού και πάλι στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Με απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί η ομάδα του Φερέιρα.

Ο Ολυμπιακός βίωσε μία σπουδαία σεζόν μέχρι τη διακοπή. Αήττητος στο πρωτάθλημα, έχτισε δίκαια ένα σημαντικό προβάδισμα μέσα στο γήπεδο και μετά την τιμωρία του σημερινού του αντιπάλου μπορεί να είναι άνετος στα playoffs όντας στο +14. Αναμενόμενα η προσοχή του Μάρτινς και των παικτών του θα στραφεί περισσότερο στους επαναληπτικούς για το Κύπελλο και τους “16” του Europa League μετά το 1-1 με τη Γουλβς στο “Καραϊσκάκης”.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και μοιάζει δύσκολο να βρουν ρυθμό μετά από 3 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Θεωρούμε απίθανο να ρισκάρουν αγωνιστικά και γι αυτό επιλέγουμε Χ ημίχρονο ή Χ τελικό σε απόδοση 1.70. 

Ανοιχτό το ματς στο ΟΑΚΑ

Η 1η αγωνιστική των playoffs ολοκληρώνεται στις 21:30 με το αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ βρισκόταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της χρονιάς πριν τη διακοπή και πλέον, μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της 2ης θέσης, από την οποία απέχει μόλις 1 πόντο. Παράλληλα έχει το προβάδισμα να βρεθεί για 5η σερί χρονιά στον τελικό Κυπέλλου μετά το 2-1 επί του Άρη στον πρώτο ημιτελικό, σε έναν αγώνα που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δικαιούταν καλύτερο σκορ για τη ρεβάνς του “Βικελίδης”.

Στον Παναθηναϊκό η χρονιά θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη, τηρουμένων των συνθηκών, όμως ο Δώνης είναι προς της εξόδου. Βαθμολογικά αδιάφορο το “τριφύλλι” στα playoffs, αφού μοιάζει απίθανο να προλάβει τη 2η θέση, αλλά και να απειληθεί από Άρη και OΦΗ. Εκτός ο Πούγγουρας, μπήκαν στην αποστολή οι “φευγάτοι” Ινσούα και Γιόχανσον.

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί απέναντι σε έναν μπερδεμένο Παναθηναϊκό, αλλά η απόδοση δεν μας καλύπτει. Θα πάμε με το ακριβοπληρωμένο Goal/Goal στο 2.25, δεδομένου πως οι πράσινοι θα παίξουν ανοιχτά και δίχως σκοπιμότητες.

“Μπάζει” η Κολωνία

Περνάμε στην Bundesliga, όπου στις 19:00, η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στην 13η θέση με 31 πόντους συγκομιδή, δηλαδή 3 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και 3 λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Μετά τη διακοπή η ομάδα του Χέρλιχ μετρά 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Μετά το 0-3 στην έδρα της Σάλκε, κόλλησε στο 0-0 εντός με την Πάντερμπορν και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε (2-0) στο Βερολίνο από τη Χέρτα, όντας αρκετά ανταγωνιστική στην αναμέτρηση.

Η Κολωνία από τη μεριά της αγνοεί τη νίκη μετά την καραντίνα και σε 4 παιχνίδια έχει δεχθεί 11 γκολ! Τη Δευτέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 2-4 από τη Λειψία, παρότι προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κόρδοβα. Η ομάδα του Γκίζντολ δέχθηκε δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και στο τελευταίο 20λεπτο γλίτωσε από διασυρμό, με τους αντιπάλους να χάνουν πολλές και τεράστιες ευκαιρίες.

Η Άουγκσμπουργκ καίγεται για τη νίκη και έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα της Κολωνίας προσφέρεται για τον άσο, ο οποίος πληρώνει 2.80. 

Επιστροφή με γκολ

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και τον αγώνα Ρίο ΆβεΠάσος Φερέιρα, με τον οποίο στις 23:00 ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στη Liga NOS.

Η Ρίο Άβε ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση και στο -5 από την 4αδα. Goal/Goal τα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια.

Η Πάσος Φερέιρα από τη μεριά της βρίσκεται στην 16η θέση με 22 πόντους και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκιμαράες, ενώ είδε την εστία της να παραβιάζεται και στα 7 τελευταία παιχνίδια, στα τρία πιο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το G/G.

Θα ακολουθήσουμε την τάση των δύο ομάδων για αγώνες με γκολ εκατέρωθεν και θα πάρουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Χαμηλό τέμπο στην επιστροφή του μπάσκετ

Κλείνουμε τις Κυριακάτικες επιλογές μας με καλαθόσφαιρα! Οι Γερμανοί επιστρέφουν πρώτοι και στα παρκέ με ένα ιδιαίτερο τουρνουά 10 ομάδων, από το οποίο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Στις 20:00, στο ουδετέρο Audi Dome του Μονάχου, όπου θα διεξαχθεί όλο το τελικό τουρνουά η Ράστα Βέχτα αντιμετωπίζει την Λούντβινγσκμπουργκ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν ήταν από τις πλέον παραγωγικές ομάδες της BBL πριν τη διακοπή και σίγουρα η απραξία δεν βοήθησε για να βρουν ρυθμό. Η Λούντβιγκσμπουγκ θα επιχειρήσει να ρίξει το ρυθμό και βρίσκουμε αξία στο Under 74.5 πόντοι για τη Ράστα Βέχτα, σε απόδοση 1.90. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Exit mobile version