ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν τελείωσε ο Όσιμ και ο Μελισσανίδης δήλωνε πως θα στέλνουν άουτ τα πέναλτι!

Με αφορμή τη σημερινή «μάχη» του ΟΑΚΑ, ο Zastro θυμάται το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό το 94' που έκρινε ένα πρωτάθλημα και έδιωξε τον Ίβιτσα Όσιμ από τους «πράσινους».

Όταν τελείωσε ο Όσιμ και ο Μελισσανίδης δήλωνε πως θα στέλνουν άουτ τα πέναλτι!

Με αφορμή τη σημερινή «μάχη» του ΟΑΚΑ, ο Zastro θυμάται το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό το 94′ που έκρινε ένα πρωτάθλημα και έδιωξε τον Ίβιτσα Όσιμ από τους «πράσινους».

Επιστροφή στην κατ’ επίφαση ποδοσφαιρική κανονικότητα με το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι με τη δική του ιστορία που πολλές φορές καθόρισε ολόκληρες σεζόν και τεράστιες καριέρες. Ακόμη κι όταν δεν το περιμένει κανείς, ακόμη κι όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται – στη συγκεκριμένη περίπτωση σαν φάρσα για τον Παναθηναϊκό – και ο ίδιος παίκτης, με πανομοιότυπο κιόλας τρόπο, στέκεται αφορμή για την αποπομπή ενός προπονητή που εθεωρείτο σοφός, δάσκαλος, πανάκεια.

Ολο το αφιέρωμα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.