ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Στεναχωριέμαι πολύ. Παλεύω με τον εαυτό μου»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έμεινε ανεπηρέαστη από όσα έγιναν μεσοβδόμαδα, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη διαχείριση συναισθημάτων του από τη στιγμή που γνωρίζει ότι θα αποχωρήσει.

Δώνης: «Στεναχωριέμαι πολύ. Παλεύω με τον εαυτό μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη NOVA:

Για το ματς: «Πρώτα απ΄ όλα ο Νάγκι ήταν τραυματίας. Δεν υπήρχε καθαρός εξτρέμ. Έβαλα τον Νάγκι και μας βοήθησε για τριάντα λεπτά. Είχαμε ηρεμία και σωστή κυκλοφορία. Ηταν μια αγωνισική που έγινε κάτω από δυσκολες συνθήκες».

Για το ότι δεν επηρεάστηκε η απόδοση της ομάδας από όλα όσα έγιναν: «Υπάρχει εμπιστοσύνη αναμέσα σε μένα και στους παίκτες, κάτι που έχει χτιστεί με τον καιρό. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο και είναι προϊόν της σχέσης που έχουμε χτίσει όλοι στο προπονητικό κέντρο»

Είναι σημαντικό ότι σε κάτι γινόμαστε πρωτοπόρει. Εύχομαι να υπάρξει πολιτισμός στο ποδόσφαιρο. Λένε πως δεν έχει κίνητρο η ομάδα. Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο απο  το να πας στον αγωνιστικό χώρο και να παίξεις». 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως θα μοιράσει το χρόνο: «Εχω αποφασίσει να μοιράσω χρόνο. Να μοιράσω στους παίκτες χρόνο. Θέλω να δώσω παραπάνω χρόνο στα παιδιά που θα είναι του χρόνου στην ομάδα». 

Για το αν φτιάχνει τα πράγματα για του χρόνου: «Και οταν τελείωσα από τον Ατρόμητο έκανα εξίσου ένα πλάνο. Όλα θα τελειώσουν ομαλά. Θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για Παναθηναϊκός. Ήδη έχω παραδόσει στον τεχνικό διευθυντή το ριπορτ»

Για το αν στεναχωρίεται που φεύγει: «Στεναχωριέμαι πολύ και έχω παλέψει με τον εαυτό μου. Εχω μεγαλώσει με το ποδόσφαιρο και έχω μάθει να αποδέχομαι τα πάντα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.