ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται στην Αθήνα ο Αϊτόρ – Συνέχεια για Εσπινόσα

Ο Ισπανός εξτρέμ έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ τα σενάρια για τον χαφ Χαβιέ Εσπινόσα συνεχίζονται.

Έρχεται στην Αθήνα ο Αϊτόρ - Συνέχεια για Εσπινόσα

Ο Ισπανός εξτρέμ έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ τα σενάρια για τον χαφ Χαβιέ Εσπινόσα συνεχίζονται.

Ο Αϊτόρ ήταν κλεισμένος εδώ και μέρες στο τριφύλλι και απέμεναν κάποια τελευταία διαδικαστικά. Ακόμη ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, αλλά η συμφωνία είναι δεδομένη και δεν μπορεί να χαλάσει. Ο Ισπανός εξτρέμ, που αποτελεί κορυφαία επιλογή του Τσάβι Ρόκα, θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τις συνολικές του απολαβές να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια για τον Χαβιέ Εσπινόσα συνεχίζονται και σήμερα. Ο 27χρονος δημιουργικός μέσος της Τβέντε είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείονται σύντομα εξελίξεις και με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που φαίνεται να έχει περίοπτη θέση στη λίστα του Ρόκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.