ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι με τη διαιτησία Τζήλου στον Παναθηναϊκό!

"Βράζουν" με τις χθεσινές διαιτητικές αποφάσεις του Τζήλου στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Έξαλλοι με τη διαιτησία Τζήλου στον Παναθηναϊκό!

“Βράζουν” με τις χθεσινές διαιτητικές αποφάσεις του Τζήλου στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” είναι έξαλλοι με αυτά που είδαν από τον Έλληνα ρέφερι στη χθεσινή αναμέτρηση και με την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα. Δεν είναι μόνο οι σημαντικές φάσεις της μη αποβολής του Λόπες ή του ακυρωθέντος γκολ, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά του Τζήλου και των βοηθών.

Από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε φαινόταν ότι το τριφύλλι θα… είχε πρόβλημα με τη διαιτησία, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα αποδυτήρια υπήρχε έντονος προβληματισμός. Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος με τον διαιτητή, όπως και οι Μακέντα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ που είχαν έντονο εκνευρισμό με τα όσα έγιναν από τον Τζήλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.