ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός- Ελλάδα: 97 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα

Aυτά είναι τα νέα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας από το Υπουργείο Υγείας

Κορωνοϊός- Ελλάδα: 97 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα

Aυτά είναι τα νέα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας από το Υπουργείο Υγείας

Στα 97 τα νέα κρούσματα του κορωνοιού στη χώρα, σε σχέση με την προηγούμενη δημοσιευμένη έκθεση επιτήρησης (την Πέμπτη 4 Ιουνίου). Από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό, και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3049, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

690 κρούσματα (22.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1735 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (40.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 80.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 115 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 182 θανάτους συνολικά στη χώρα. 55 (30.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.