ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έφτασε η ώρα – Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για όσα θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έφτασε η ώρα – Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για όσα θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το μεσημέρι (13:30) της Τρίτης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη θα τοποθετηθεί δημοσίως για όλα τα «καυτά» θέματα της πράσινης επικαιρότητας. Ο DPG θα μιλήσει, δίχως υπερβολή, για όλα!

Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το μπάσκετ. Το πιθανότερο είναι να αναλάβει τη διαχείριση ο έμπειρος Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ μένει να δούμε τι θα συμβεί με το μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, θα γίνει και αναφορά στο θέμα Καλάθη.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, ξεχωριστή ενότητα θα αποτελέσει ο Ερασιτέχνης, ενώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση. Σύμφωνα με τα όσα… βγαίνουν από τον Δήμο Αθηναίων έρχεται κρίσιμο καλοκαίρι για το θέμα με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με τη χρηματοδότηση και τις κινήσεις του Κώστα Μπακογιάννη. Θα πρέπει να περιμένουμε τι θα πει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για την υπόθεση η οποία, αναμφίβολα, είναι και η πιο σημαντική για τον Σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί και από το κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.