ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο “διάδοχος” του Κριστιάνο επανεμφανίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (pic)

Η ισπανική «Αs» έκανε εκτενές αφιέρωμα στον Φεντερίκο Μακέντα, με αφορμή το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ.

«Ο

Ο Φεντερίκο Μακέντα σε 23 εμφανίσεις έφτασε τα 12 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος. Ο Ιταλός στράικερ διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αποτελόντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση του τριφυλλιού. Μάλιστα οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την «AS».

Συγκεκριμένα και με αφορμή το τελευταίο γκολ που πετυχε η ισπανική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα με τίτλο: «Ο “διάδοχος” του Κριστιάνο επανεμφανίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Φεντερίκο Μακέντα είχε τεράστια επιτυχία το 2009 με τη Γιουνάιτεντ, αλλά έκτοτε η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Το 2018 κατέληξε στον Παναθηναϊκό, που έκανε το “μπαμ” ως σκόρερ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, τονίζεται ότι πολλοί στην αρχή της καριέρας του τον χαρακτήριζαν και ως διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ο Ισπανός δημοσιογράφος εκφράζει την απόψη ότι: «δεν αποκλείεται στο μέλλον να καταλήξει στην Ισπανία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.