ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

Οι πράσινοι αναμένεται να ξεκουραστούν και σήμερα και από Τετάρτη να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει ΠΑΟΚ.

Από Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και κάλλιστα θα μπορούσε να φύγει με το διπλό ως τυπικά φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης λοιπόν αποφάσισε να δώσει ανάσες στους παίκτες, γι΄ αυτό και οι πράσινοι θα ξεκουραστούν και σήμερα.

Το τριφύλλι θα κληθεί το Σάββατο να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και από την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Φυσικά οι πράσινοι θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, αλλά και για μια καλή πορεία στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.