ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Αν γίνει Παναθηναϊκή Πολιτεία, θα είμαι πρώτος – Όχι σε γήπεδο ποδοσφαίρου μόνο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε διατεθειμένος να βοηθήσει στην δημιουργία Παναθηναϊκής Πολιτείας. Τι είπε για το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Γιαννακόπουλος: «Αν γίνει Παναθηναϊκή Πολιτεία, θα είμαι πρώτος - Όχι σε γήπεδο ποδοσφαίρου μόνο»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιαννακόπουλος:

«Μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη, θα περιμένω για να τηρηθεί η αρχική συμφωνία, με όλα τα τμήματα μέσα. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία δεν θα έχει την υπογραφή μου. Αν φτιάξουμε την Παναθηναϊκή Πολιτεία ως στρατιώτης της ομάδας θα είμαι πρώτος. Αν γίνει απλώς ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, εγώ δεν έχω κανέναν εγωισμό για να λέω ότι έτρεξα τις εξελίξεις. Θα βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει το γήπεδό του και θα με κάνει χαρούμενο.

Όμως θα είναι ιστορικό λάθος να δώσουμε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, την Λεωφόρο. Αν γίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ας γίνει στον ιστορικό του χώρο, στη Λεωφόρο. Όπου γίνει Παναθηναϊκή Πολιτεία, θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα τμήματα.

Κάνοντας μια τελευταία συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη, βλέποντας τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, καταλαβαίνω ότι έχουν αλλάξει στάση και θέλουν να προχωρήσει μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Θα μιλάμε για δυσάρεστες εξελίξεις. Ποιος λόγος να πάμε στον Βοτανικό τότε; Να πληρώνουμε ενοίκιο, να μην εκμεταλλευόμαστε τις εμπορικές χρήσεις, να μην υπάρχει γήπεδο μπάσκετ;

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να πιστεύω πως μετά και από αυτή τη συνέντευξη θα υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός είναι χωρισμένος σε Γιαννακοπουλικούς, Αλαφουζικούς, Θύρα 13 αριστερά, Θύρα 13 δεξιά.

Έχω κουραστεί να είμαι ο μοναδικός που βάζει χρήματα. Στην ευτυχή περίπτωση που η Πολιτεία βγει και πει ότι προχωρά η Παναθηναϊκή Πολιτεία, ο ενιαίας Παναθηναϊκός κάτω από μια κοινή στέγη δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο και θα είμαι ο πρώτος που θα καθίσει στο τραπέζι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι ες αεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.