Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιαννακόπουλος:

«Μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη, θα περιμένω για να τηρηθεί η αρχική συμφωνία, με όλα τα τμήματα μέσα. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία δεν θα έχει την υπογραφή μου. Αν φτιάξουμε την Παναθηναϊκή Πολιτεία ως στρατιώτης της ομάδας θα είμαι πρώτος. Αν γίνει απλώς ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, εγώ δεν έχω κανέναν εγωισμό για να λέω ότι έτρεξα τις εξελίξεις. Θα βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει το γήπεδό του και θα με κάνει χαρούμενο.

Όμως θα είναι ιστορικό λάθος να δώσουμε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, την Λεωφόρο. Αν γίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ας γίνει στον ιστορικό του χώρο, στη Λεωφόρο. Όπου γίνει Παναθηναϊκή Πολιτεία, θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα τμήματα.

Κάνοντας μια τελευταία συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη, βλέποντας τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, καταλαβαίνω ότι έχουν αλλάξει στάση και θέλουν να προχωρήσει μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Θα μιλάμε για δυσάρεστες εξελίξεις. Ποιος λόγος να πάμε στον Βοτανικό τότε; Να πληρώνουμε ενοίκιο, να μην εκμεταλλευόμαστε τις εμπορικές χρήσεις, να μην υπάρχει γήπεδο μπάσκετ;

Θέλω να πιστεύω πως μετά και από αυτή τη συνέντευξη θα υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός είναι χωρισμένος σε Γιαννακοπουλικούς, Αλαφουζικούς, Θύρα 13 αριστερά, Θύρα 13 δεξιά.

Έχω κουραστεί να είμαι ο μοναδικός που βάζει χρήματα. Στην ευτυχή περίπτωση που η Πολιτεία βγει και πει ότι προχωρά η Παναθηναϊκή Πολιτεία, ο ενιαίας Παναθηναϊκός κάτω από μια κοινή στέγη δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο και θα είμαι ο πρώτος που θα καθίσει στο τραπέζι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι ες αεί».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS