ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Υποχρέωση του Κώστα Μπακογιάννη να τοποθετηθεί

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πρέπει να πάρει θέση για το θέμα του γηπέδου.

Υποχρέωση του Κώστα Μπακογιάννη να τοποθετηθεί

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πρέπει να πάρει θέση για το θέμα του γηπέδου.

Μετά και τα σημερινά λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αθέτηση συμφωνίας και για υποσχέσεις από την πλευρά του Δήμου οι οποίες φαίνεται να μένουν… υποσχέσεις, το μπαλάκι περνάει στον κ. Μπακογιάννη. Άλλωστε, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι “άν μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη οι οποίες θα γίνουν σε 20-25 ημέρες όπως προβλέπει ο Νόμος, δεν προχωρήσει και δεν ανακοινωθεί από επίσημα χείλη η αρχική μας συμφωνία,  η απόφαση μου είναι να αποχωρήσω από τον Ερασιτέχνη”.

Πριν από λίγες μέρες ο κ. Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του στον σταθμό Αθήνα 9,84 έκανε λόγο για ανακοινώσεις σύντομα. Οφείλει να πάρει θέση και να πει τι ισχύει από την πλευρά του. Θα προχωρήσει ή όχι η διπλή ανάπλαση και αν ναι με ποιο σχέδιο. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν…

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.