ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παύλος όλου του ελληνικού αθλητισμού

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του, το κενό στον ελληνικό αθλητισμό είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν κάτι περισσότερο από ένας παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Ο Παύλος όλου του ελληνικού αθλητισμού

Είναι σοβαρός. Mε διαπεραστικό βλέμμα. Σχεδόν αγνώριστος με το φαίνεσθαι του επιχειρηματία να κρύβει το «είναι» του μικρού παιδιού που θα έκανε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Μόλις σηκώσεις το κεφάλι σου προς τον ουρανό του ΟΑΚΑ χιλιάδες αναμνήσεις θα αρχίσουν να σε κυνηγούν, σαν ένα ξόρκι που σου έκαναν και δεν μπορείς να αποφύγεις το παρελθόν σου. Ο Παύλος είναι εκεί. Πήγε πρώτος εκεί, πριν τον ακολουθήσει ο Θανάσης δίπλα του. Δε θα έπρεπε, όμως, να είναι εκεί. Δεν του ταιριάζει να είναι λάβαρο, να στέκεται και να παρακολουθεί, αδύναμος να παρέμβει, να αποτρέψει γεγονότα ή να καθορίσει τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.